Publicerat material från Fascinating Cars

Honda Civic Speedhunters

Publicerat material från Fascinating Cars

Fascinating Cars handlar om att visa olikheten av bilars historier, inte bara om de bilar som alla vänder på huvudet efter, utan de bilar som faktiskt har en historia att berätta. Det kan vara en semi-modern Fiat eller en äldre Volkswagen buss, det är historien som är det centrala.

Målet är att sprida dessa historier över hela världen för att få personer att förstå att världen är lika överallt, skillnader mellan bilar, deras ägare och deras passion är densamma.

Här nedan har jag samlat dem publicerade bilderna och artiklarna jag är mest stolt över och glad över att det fått spridning. 

Vill ni också dela, samarbeta eller ser möjligheter?

Ser du samarbetsmöjligheter i Fascinating Cars? Behöver du innehåll på din hemsida / tidning? Eller har du en bra uppfattning om hur vi sprida historierna på ett bra sätt? Vänligen ring eller maila. 

… naturligtvis, om du har en bil med en fantastisk historia, ring eller maila så att vi kan göra en berättelse om den.

Ring – +46 73 933 26 67 eller e-post på Peter@FascinatingCars.se

Digitala medier med Fascinating Cars artiklar

SpeedHunters

Speedhunters.com är en internationelt kollektiv av fotografer, skribenter och förare med en delad passion av att delge världens mest exalterande bil kulturella historier.

Denna hemsida är den ledande inom att presentera historier i ett snyggt paket.

Här hittar ni artiklen om Juan´s massivt vackra Honda Civic på Speedhunters.com samt Instagram inlägget med över 42.000 likes

Honda Civic Speedhunters

BMW Classic Instagram

BMW Classic instagram är en community som är sammansatt av BMW själva, för att visa de olika klassiska BMW bilarna som rullar omkring runt om i världen. Här kom Tomas fantastiska BMW 635 csi med och fick visa upp sig.

BMw 635 csi - BMW classic

En hel del sociala media konton

En hel del olika sociala media kanaler har delat Fascinating Cars bilder och artiklar. Vissa grupper och kanaler med flera hundra tusen följare, t.o.m. miljoner. Juan´s Honda, Patrik Porsche, Mickes Kleinbus är några som fått fötter ut i den digitala världen.

Tryckt media med Fascinating Cars artiklar

Gasoline Magazine

En av mest erkända biltidningarna i Sverige, för dem som gillar ombyggda bilar.

I denna tidning har flera av Fascinating Cars artiklar publicerats och kommer med största sannolikhet att fortsätta göra så. Här har bland annat Patriks Porsche och Mickes Kleinbus fått smeka ut sig över några sidor var.

Vill ni veta mer om Gasoline Magazine trycker ni här.

Porsche 912 Gasoline Magazine

Klubbtidningar

Den allra första artikeln jag fick publicerad var i Porsche Sveriges månadstidning, december numret 2018 – där Patriks Porsche var på mittenuppslaget.

Där berättades det om Patriks och hans Porsche 912 för Porsche klubbens medlemmar.

Efter det har det blivit en artikel i Svenska Maserati Klubbens tidning med, där jag presenterar Fredric´s Quattroporte och skillnaden mellan en bil intresserad och en bil entusiast.